lørdag den 13. november 2010

Okay, jeg ved ikke lige hvad der skete her..

Her for nogle uger siden sad jeg og så Boogie, hvor Sisse Marie var med. Det havde jeg selvfølgelig glemt, men så fik jeg lige sådan en trang til at se alle de der gamle mgp-videoer, og så poppede den her op:


Ja.. Nej. Den er ikke så god, vel? Altså jo, når man er seks år gammel og ikke kan høre forskel på en døende hvalros og en cliché mgp-sang, så er den meget god, ja.


Ja, den sang er stadig mega nice, ikke? Jo! Og så minder den åndssvagt meget om denne sang af Cool Kids, som jeg var helt vild med, da de var fremme, haha! Jeg kan stadig ikke finde ud af, hvem der har lånt melodien af hvem, så hvis der er en af jer, der kan fortælle mig det, vil jeg meget gerne vide det!! Noget siger mig nu, at det er Cool Kids, der har lånt, men whatever.. Hende sangeren i den gruppe kan forresten ikke synge! Og det er så komisk, at de så i denne sang vælger at synge "du kan ikke synge dig fra det" - hun kan ikke synge sig fra noget som helst! Og det var det største sidespring ever.. ANYWAY.


Så er der den her tilbage, og.. Altså jeg sad jo som sagt og så Boogie, hvor hun og Morten Breum var derinde, og jeg var jo som sagt vild med Boom-sangen.. Så jeg havde glædet mig at høre den der sang der, da jeg så, hun havde udgivet noget nyt.. Behøver jeg at sige, at jeg blev skuffet? Og videoen ligner en dårlig Lady Gaga-kopi, seriously.

Ja, NU er jeg færdig med at brokke! :D Jeg havde bare lige brug for at skrive om noget komplet ligegyldigt, haha!

2 kommentarer:

Rikke sagde ...

Den sidste er SÅ fed! Uden pis :D

Line sagde ...

Rikke, nej! ö Den er irriterende!