mandag den 23. august 2010

Hvad kan jeg hjælpe Dem med, frøken?

Kender I det der med, at der er nogle ekspedienter, der bare ikke burde være ekspedienter? Well, sådan nogle har jeg mødt alt for mange af. Men alligevel er der en, der står ud, når jeg tænker den tanke. Dog alligevel på en meget positiv måde.

Nu er det jo ikke for at hænge nogen ud, jeg har en blog, så det vil jeg så vidt muligt lade være med. Men altså, personen her - som vi kalder for S - arbejder i min absolutte yndlingsbutik, og samtidig også den sejeste butik ever. Og hvis I kigger godt efter på mit profilbillede, kan I måske regne ud, hvilken butik, det er. Første gang jeg mødte S, fik personen mig til at græde. Ja, græde. Hvad skete der lige for "kunden har altid ret"? Just asking. Anyway, det er også næsten to år siden. Anden gang, jeg mødte S, var personen også meget grov ved mig, og jeg fik også helt tårer i øjnene. Men så fortalte jeg S, at jeg ikke brød mig om den måde, han/hun snakkede til mig på, og så kom vi nærmest på bølgelængde. Det, S solgte mig, er min absolutte yndlingsting af alt, hvad jeg ejer, så jeg må sige, at S har forstand på det, han/hun arbejder med. I dag var jeg så igen ude i butikken, hvor S arbejder, og det var fordi, der skulle tjekkes op på den ting, S solgte mig for et halvt år siden. Der jokede vi ligefrem, og jeg fandt ud af en del nyttige ting. Det, jeg prøver at sige, er vel, at jeg nu faktisk har stor respekt for S, fordi han/hun har så meget forstand på det, han/hun gør. Og det skal selvfølgelig anerkendes. Og hvis nogen anden havde solgt mig den ting for et halvt år siden, så havde jeg højst sandsynligt ikke fået lige netop den model, jeg har, og så var jeg ikke blevet nær så tilfreds. Så jeg er helt ærligt virkelig glad for, at jeg ikke har fordomme og ubehagelige oplevelser på nethinden, når jeg snakker med S mere, for som sagt - S arbejder i min yndlingsbutik. Og på den måde er S faktisk også lidt blevet en af mine yndlingsekspedienter.

Knus fra Line

3 kommentarer:

Millarikke. sagde ...

I dag er det Lines fødselsdag, hurra hurra HURRA. Hun sikkert sig en gave får, som hun har ønsket sig i år med dejlig chokolade og kager til.
STORT tillykke, søde Line :D
Jeg håber, du får en fantastisk dag!

Btw; Rigtig sød historie :)

Millarikke. sagde ...

Tak, jeg har fået det lidt bedre <3

Det var da så lidt, det er hvad venner gør :D Jeg håber din dag er blevet bedre!
Men jeg er virkelig også glad for, at vi har lært hinanden lidt at kende, for du er bare så sød! Jeg elsker at komme hjem til dine kommentarer :D

Amanda sagde ...

Tillykke med fødselsdagen! :D