fredag den 21. august 2009

Biologi. Er jeg ikke heldig?

Sidder lige i biologitimen. Rikke og jeg er færdige med vores projekt om bjerge, så vi laver ingenting. Eller, det vil sige, jeg sidder jo så og skriver blog. Vil bare lige skrive om, hvad jeg lavede i går.

Jeg var til kor klokken kvart over fire. Der var ikke så mange, men det endte vi så med at blive. Som jeg sagde i går, er jeg rykket op. Og der er begyndt to drenge. Drenge? Ja. I anden HF. Oh God. Det bliver ikke mere underligt. Til trods for mine forventninger, var det faktisk ikke særlig spændende. Vi har fået ny kirkesanger, fordi Stinne er stoppet. Hende den nye er faktisk ret flink, men jeg skal lige vænne mig til, at Stinne ikke er der mere. Og jeg er så Lømlen Line. Yeah.

Så ringede Else nede fra Stationen. Hun spurgte, om Kristel og jeg ville komme ned og lave radio. Kristel kunne ikke, så jeg tog derned alene. Kom desværre ikke til at lave noget, hvilket irriterede mig lidt, men der var noget godt musik, så det gjorde ikke så meget. Glæder mig til at komme i gang med radio igen. Tirsdag klokken syv på tooghalvfemskommatomhz heller 92,2 mhz. Tror jeg i hvert fald det hedder. Frekvensen er i hvert fald rigtig.

Regner med, vi snart skal fremlægge. Håber jeg i hvert fald. Vil gerne have det overstået.

-Line

4 kommentarer:

Rikke sagde ...

Det er IKKE underligt at der er drenge til kor xD De er ligesom lækre! :D Især Peter Plov <3 Uuh, han er lækker :D

Line sagde ...

Det kan du ikke mene! xD Nogle gange er du simpelthen bare underlig. xD

Rikke sagde ...

Han er altså lækker xD Indrøm det? :D

Line sagde ...

Nej, for det sys jeg ikke xD