torsdag den 7. januar 2010

DON'T let it snow, let it snow, let it snow.

Hej.

Uheldigvis går jeg på en skole, der virkelig, og jeg mener virkelig, ikke kan lide at lukke skolen. Det resulterede så i, at jeg skulle i skole i dag. Jeg blev godt nok kørt over til kirken af min mor, men da der er nogle mennesker, der bare er ufatteligt langsomme og er ligeglade med, at de små skolebørn drukner i sne, var stierne ikke blevet ryddede. Så da min mor havde sat mig af, skulle jeg selvfølgelig gå på stien ned til skolen med sne til knæene hele vejen. Tro mig, jeg kunne virkelig godt have set mig selv hjemme under dynen, da jeg stod i den situation.

Nå, men de fleste kan nok godt gætte sig til, at når man er kommet i skole, skal man også - på den ene eller anden måde - hjem igen. Jeg fulgtes så med Nanna, og vi gik en lidt alternativ vej. Det gik nu fint, men stierne er altså ikke helt rare at gå på endnu. Og det værste var næsten, at min mor var hjemme. Jeg kunne godt have tænkt mig, at hun var kommet efter mig, men altså, sket er sket, og man skal (læs: burde) ikke græde over spildt mælk. Det er derfor, jeg sidder og klager over det 4 timer senere.

Lige nu burde jeg egentlig sidde i kirken, men for at være helt ærlig følte jeg ikke rigtigt for at gå over til kirken og tilbage igen, og da slet ikke i mørket. (Ja, jeg er lidt pivet).

.. Det er svært at finde noget klogt at skrive om.

-Line

1 kommentar:

Rikke sagde ...

Det er lidt træls, det sne! -.-'