onsdag den 28. juli 2010

En sand helt.

Jeg regner stærkt med at skrive et almindeligt blogindlæg i aften, men jeg har lige noget, jeg synes, I skal høre om - og vis jeres respekt ved i det mindste at læse hele blogindlægget færdigt.

Der er det her band, Madina Lake, som jeg aldrig havde hørt om, før jeg læste om deres bassist på en Tokio Hotel-fanside (min teori er, at grunden til de her TH-fans er fans af dette band, er, at forsangeren og bassisten (som for øvrigt begge to er ret lækre) er tvillinger - og de ligner fandme hinanden!). Bassisten, Matthew Leone, blev næsten banket ihjel engang sidst i juni, da han så en mand var ved at banke sin kone og derfor greb ind. Han har så ligget på hospitalet i et stykke tid - ham er godt nok kommet hjem igen nu - og han har blandt andet fået fjernet en tredjedel af sit kranie, fordi hans hjerne var hævet og på den måde for stor til rent faktisk at være inde i kraniet. Hans kæbe og næse var brækkede, og han havde også fået brud på kraniet. Jeg blev meget rørt, da jeg hørte dette. Han satte sit liv på spil for at redde en andens. Og ikke nok med det, så synes jeg, det var et stort skridt i kampen mod hustruvold og ligestilling - ikke fordi jeg er sådan en person, der synes, mænd generelt behandler kvinder som skidt, for det synes jeg virkelig ikke. Jeg synes, det er en både meget frygtelig sag, men på sin måde også utrolig smuk. Jeg har den største respekt for Matthew, og derfor er dette indlæg dedikeret hundrede procent til Matthew og Madina Lake.Lige nu sidder jeg og prøver at finde ud af, hvordan jeg kan donere penge til ham, da han ikke havde nogen forsikring på det tidspunkt, overfaldet skete. Og jeg skal i hvert fald ikke sidde lænet tilbage, imens han ligger derhjemme med sådanne fysiske skader, der viser hans heltemod. Jeg synes, det er sådanne tidspunkter, man skal stå sammen og hjælpe sine medmennesker. For det var jo hvad han gjorde - hjalp et andet menneske i en ubehagelig situation.

Hvad synes I om situationen? Skriv en kommentar, og vis gerne jeres respekt ved at poste blogindlæg, facebookopdateringer, tweets og hvad I ellers kan finde på. Spred ordet, for det har han virkelig fortjent.

Matthew Leone skal fra min side have den største respekt. Han er uden tvivl en rigtig helt.

EDIT: Her kan man via PayPal donere penge til at betale for Matthews hospitalophold:Hvis I kan, så donér da! Selv en femmer kan gøre en forskel! Jeg har i hvert fald tænkt mig at donere. Og husk på - mange bække små gør en stor å.

1 kommentar:

Rikke sagde ...

Jeg har skrevet et indlæg om ham - håber det er okay. (:

Damn, jeg blev rørt! Han er sgu en helt, ja.