fredag den 30. juli 2010

Nye features!

Ahh, jeg er træt. Nå, men jeg ville bare lige skrive og sige, at jeg har tilføjet tre nye bokse ude til højre - "det lytter jeg til" (tak til Rikke for inspiration!), "quote of the day" og "sider".

Det jeg lytter til vil være et link til den min yndlingssang for tiden, og den bliver løbende opdateret, så husk at holde øje med den! I kan klikke på billedet af cd-coveret for at høre sangen, eller - hvis jeg ikke gider elle kan finde et billede af cd-coveret - klikke på sangens titel, og så skulle der også gerne poppe et youtubelink op.

Quote of the day vil være citater, som passer til lige netop den dag, jeg har haft, eller også et, som jeg synes er vigtigt, klogt eller sjovt. Jeg vil virkelig prøve på at få den opdateret hver dag (ellers ville det jo heller ikke nytte noget at kalde den "quote of the DAY"), men der kan selvfølgelig være nogle smuttere - især når skolen starter igen.

Sider er selvfølgelig sider, det siger lidt sig selv. I morgen, når jeg poster det nye quote of the day, vil jeg lave en ny side og sætte de ti nyeste citater ind, så jeg begynder at slette de ældste løbende. På den måde kan I altid finde de nyeste citater, hvis I skulle få lyst til selv at poste dem eller bare læse dem igen.

Jeg er altså træt, så jeg vil lægge mig til at sove. Godnat.

Knus fra Line

5 kommentarer:

Millarikke. sagde ...

Selv tusind tak for responsen! Ja, jeg synes også, det er skønt at høre meninger fra nogle, man ikke kender. Men det, jeg synes er allermest skønt, er, at du gider at læse min blog :D

Jeg vil gerne være med til at linke, (hvad end det så er), jeg er ikke helt inde i det her bloghalløj endnu :-)

Det lyder godt, have fun i mit univers - jeg har bestemt tænkt mig at følge med i dit!

Millarikke.

Millarikke. sagde ...

Jeg vil hellere end gerne sætte dig på min links-liste, men jeg har ingen forstand på q-link, så du må meget gerne lave et til mig, så du kan komme på listen! :D

Millarikke.

Millarikke. sagde ...

Nu har jeg sat dig på mine favoritblogs, der står du som et link, men jeg sætter gerne et q-link ind et sted, hvis du viser mig, hvordan jeg gør :D

Millarikke.

Millarikke. sagde ...

Det lyder godt. Og det haster altså ikke, jeg får også travlt i morgen, vi får gæster og så skal jeg pakke til en tur til jylland i næste uge (hovsa, det var jo mit blogindlæg til i morgen!), så du gør det bare, når du får tid og lyst! :-)

Sweet dreams.

Millarikke.

Millarikke. sagde ...

Så er det ordnet, tak for hjælpen! :D
God dag.

Millarikke.