torsdag den 29. juli 2010

JB eller JB?

Har I nogensinde tænkt på, hvor forvirrende det er, at Jonas Brothers' og Justin Biebers forkortelser begge to er JB? Det forvirrer mig til det ekstreme, især fordi jeg ikke er faldet af Jonas-bølgen endnu. Den virker egentlig lidt.. død, men whatever. De laver/lavede (siden jeg ikke kan finde ud af, om de overhovedet spiller sammen mere) noget nice musik! Og hver gang jeg på den ene eller anden hjemmeside ser, der står noget med "JB", så kommer jeg automatisk til at tænke på Jonas Brothers, selvom det 99,9 procent af tiden er Justin Bieber, folk snakker om. Ahh well.

Anyway, ikke for at sammenligne JB og JB (jaja, I ved, hvem jeg snakker om), så synes jeg da lige, I skulle smide en lille kommentar og fortælle mig, hvem I bedst kan lide - Jonas eller Justin? Jeg er nok mest til Jonas, må jeg ærligt indrømme - og ja, det skriver jeg på den måde, fordi jeg er bange for at fornærme Beliebers.. Sorry, men fangirls er skræmmende, og Justin Bieber har dem, der er mest skræmmende, dog stærkt efterfulgt af Tokio Hotels fans. Tihi.. Jonas for the win! Men smid lige en kommentar, og fortæl også gerne, hvorfor/hvorfor ikke I kan lide den ene og den anden.

See you!

Knus fra Line

3 kommentarer:

Lea sagde ...

Først starter jeg lige ud med at sige, at jeg er en true belieber. Jeg er slet ikke i tvivl, når vi kommer til det spørgsmål, om Jonas Brothers eller 'GUDEN' Justin Bieber er bedst. JUSTIN BIEBER!!! Hans skræmmende fans er skræmmende ja, men hva kan jeg gøre, når jeg nu selv er en af dem?(-:. Når det kommer til stykket, er Nick Jonas vel også lidt af en hottie.

Du ved hvem jeg er..

Lea.

Line sagde ...

Aww, tak for dit svar! :D Men Lea, du er en af de Beliebers, jeg vil klassificere som "sane", haha! :b Men, hands down, Justin er nuttet! :D Jeg er bare lidt mere til rockmusik, og så er det jo klart, at jeg er til Jonas :D

Millarikke. sagde ...

Jeg er nok lidt i tvivl angående JB eler JB, for jeg kan faktisk ikke fordrage nogen af dem 8D
Men når alt kommer til alt, Justin har en tøset stemme og Nick er da meget sød, så mit valg falder nok på Jonas ;)

Fed blog, jeg elsker den måde du skriver på!
Millarikke.