fredag den 27. august 2010

Gode bøger anyone?

Ahh, jeg elsker at læse. Og det hele bliver ligesom bare endnu bedre, når efteråret og vinteren er på vej.

På min skole er der blevet indført noget kaldt "anderledes skolestart", hvilket betyder, at der i de første 20 minutter i skolen hver dag bliver kørt et eller andet, som man så fokuserer på. I overbygningen - altså fra 7. til 9. klasse - læser vi hver dag. Åh, hvilken fryd. Der er nok et par stykker fra min klasse, der er rimelig utilfredse, men jeg synes, det er skønt - jeg mener, at blive tvunget til at gøre noget, man godt kan lide, i skoletiden? Oh yes!

Det har så resulteret i, at jeg er blevet færdig med Skammertegnet - igen. Jeg læste et uddrag af Skammerens Datter på skolen, da jeg gik i 4. klasse, og vi var knapt nok gået rigtigt i gang med at læse det, før jeg smuttede en tur på biblioteket for at låne hele bogen. Siden dengang har bogen nærmest fulgt mig, og man kan vel også godt sige, at den sådan fik sat mig rigtigt i gang med at læse romaner. Jeg har Skammer-serien herhjemme, og uanset hvor gammel jeg bliver, tror jeg virkelig ikke, jeg nogensinde vil kunne nænne at smide de bøger ud. I love them!

Generelt kan jeg bedst lide at læse fantasy og overnaturlige ting, når jeg ellers skal læse bøger. Jeg elsker Twilight-serien (ja, jeg elsker den også), og selvfølgelig er jeg også vild med Harry Potter-bøgerne. Men helt ærligt, jeg føler jeg får læst for lidt bøger her for tiden, og jeg har sådan lyst til at læse en hel masse. Så er der nogen, der har en eller anden cool bog, som I synes, jeg skal læse? For jeg har brug for inspiration. Hov, og forresten, de må også meget gerne være på engelsk!

Så folkens - fortæl mig hvad jeg skal læse! Og nu hvor I er i gang, må I også meget gerne fortælle mig om, hvad I synes om læsning? Love it? hate it? Stem i like/dislike-valgmulighederne under indlægget, hvis I ikke har lyst til at skrive en kommentar!

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Knus fra Line

2 kommentarer:

Katrine Anna sagde ...

Det er en god bog, med nogle vampyrer. Serien hedder "Nattens hus", der er vist tre bøger, og de findes alle på engelsk.
Jeg har selv læst de to første og jeg elsker dem! :D

Katrine

http://rasberryrecord.blogspot.com/

Millarikke. sagde ...

Jeg kan rigtig godt lide serierne 'Historien om Mira' og 'Krigeren', begge af Josefine Ottesen. De er begge fantastiske, men jeg kan nok bedst lide 'Historien om Mira' :D
Prøv dem, ellers går du glip af noget stort!