torsdag den 10. december 2009

B to the L to the A.

Okay, jeg har lige.. 4 minutter, og jeg tænkte, at jeg lige ville smide et hurtigt blogindlæg herind.

Guess what? Jeg skal spille på søndag. Og det er en mega god sang, jeg skal spille, hvilket det selvfølgelig kun bliver bedre af. Jeg har den sådan set på hjernen. Anyway, det er jo fordi jeg synger i kirkekoret og alt det der bla, og der er aftengudstjeneste på søndag. In fact, det har faktisk overhovedet ikke noget at gøre med det, at jeg sådan skal spille guitar derovre på søndag, jeg ved faktisk ikke engang, hvorfor jeg skal spille på søndag. Men jeg skal også spille på torsdag, så jeg får da spillet lidt. Og nu hvor vi snakker om at spille guitar, så skal jeg øve skalaer, og til jer, der ikke aner hvad det er, har jeg kun at sige: Vær I glade for det! Det er nok noget af det kedeligste man kan sætte sig til at spille på en guitar. Så hellere barréakkorder. Dem er jeg sådan set også ved at have godt styr på, men det var et sidespring. Eller, det var det faktisk ikke, for der er sådan set ikke nogen rød tråd i dette indlæg. Jeg har faktisk dedikeret det til plapren, som I kan se på overskriften.

Anyway, noget jeg ikke rigtigt (eller muligvis slet ikke) har fået skrevet om i min blog er, hvor meget jeg lige er i julehumør for tiden. Jeg går virkelig og hygger mig - altså set bort fra, at min bedstefar ligger på sygehuset, og at jeg - for første gang i hele mit liv - ikke skal holde jul med ham og mormor, for den sags skyld. Vi skal godt nok besøge dem, men vi skal ikke sådan rigtigt holde jul med dem. Hov, og ovre i klassen er der også rigtig julet, fordi der er faktisk sket noget lidt mystifistisk, og det er, at vi har en nisse i klassen. Og der er bare ingen, der ved, hvem det er. Det er sådan noget med, at der (indtil videre) er kommet 2-3 pakker hver dag, hvor forskellige personer fra klassen så får en. Jeg fik igår, og der var hyggesokker i verdens grimmeste farve deri. Jeg har dem faktisk på nu, og, God, de er rare! Hyggesokker for the win.

Og inden jeg smutter, vil jeg altså lige fortælle, hvad jeg har fået i adventsgaver indtil videre. 1. søndag i advent fik jeg Harry Potter og Halvblodsprinsen på dvd og et par Björn Borg, og 2. søndag i advent fik jeg Paramores nye(ste) cd, Brand New Eyes, og et par over knee-strømper. Nice nice nice.

Jeg tror, jeg vil til at runde af, for jeg er faktisk ret træt på grund af søvnmangel fra natten til onsdag. Jeg faldt først i søvn ved 2-halv 3-tiden. Gab siger jeg bare.

Ha' en fortsat glædelig 10. december alle sammen.

-Line

1 kommentar:

Rikke sagde ...

Ja, det er lidt underlig med de nisser.. Hmm :b